torsdag den 5. april 2012

Loppesager fra Forum og svigerfar

Så blev loppesæsonen skudt i gang med loppemarked i Forum - aahhhh :-) Jeg har aldrig været der før, men jeg skal da lige love for, at de havde mange fine ting. Jeg fik gjort nogle gode handler - se bare her:


Lidt ekstra påskepynt til hjemmet kan man jo altid bruge. De tre kyllinger i midten er jeg særlig glad for. Jeg har nogle stykker af dem fra mit barndomshjem til at hænge på grene, men jeg har aldrig set dem med fod før. 60 kr. for hele herligheden.


Så fandt jeg også en lille broderet lysedug, som jeg har en helt særlig plan med - det får I at se en anden dag. Hæklenålen er str. 2½, og sådan en med skaft har jeg manglet længe. 40 kr. for det hele.


Disse to bøger fik jeg for 25 kr. De er begge udsolgte fra forlaget og har oprindeligt kostet 199 kr. stykket, så det var da en rigtig god handel :-)Her i huset har vi længe ønsket os dette spil, og da jeg så det i dag til 50 kr., slog jeg til. Det er med original blok, brugsanvisning - nåh ja, og bogstaver ;-). Jeg er sikker på, at vi nok skal få mange timer til at gå med det.

Alt i alt en rigtig god forårsdag i Forum med manden (som i parentes bemærket købte en cd til 10 kr., men så til gengæld fik lov at bære alt det, jeg købte.... :-)

Da vi kom hjem til svigerfar og svigermor, var der liige endnu en ting, jeg skulle have med hjem. Igennem et stykke tid har jeg drømt om sådan en gammeldags køkkenreol med glasskuffer til mine perler, knapper, bånd, blonder og lignende. Jeg luftede drømmen for min mand en aften og viste ham et billede på nettet af lige den reol, jeg godt kunne tænke mig. Han udbrød: "Sådan en har min far da stående i kælderen. Den bruger han til gamle skruer og skrammel." Manden tog straks telefonen og ringede til svigerfar, og sandelig om svigerfar ikke hellere end gerne ville forære den til mig! Så den fik jeg med hjem i dag :-) Med en gang hvid maling/evt. afsyring, så skal den nok blive superflot! I får naturligvis resultatet at se, når jeg er færdig.

Hvor heldig kan man være? Så heldig som en lærer :-)

2 kommentarer:

 1. Ja du er da godt nok heldig og nu har du oven i købet også fået min værtindegave. Det er en af forskellene på lærerer og soc.pæderer. I løb med heldet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg beklager meget, Stella. Vores fælles ramsløgbagmand foreslog, at jeg fik dine, så nu er du reduceret til ramsløgpusher.......... :-) Jeg er sikker på, at du får tilbage som fortjent :-)
   Lnus - Lotte

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)