mandag den 31. december 2012

Blogfødselsdag og nytårstale

I dag har jeg haft min blog i et år.
Min blog er blevet et aftryk af mig. Min blog er mit værelse, hvor jeg primært afslører, hvad jeg går og nørkler med, men jeg filosoferer også ind i mellem. Hos mig finder du ikke nødvendigvis de nyeste tendenser inden for dit og dat, og jeg har ingen fancy billeder taget med det helt rigtige kamera. Ej heller er der sponsorerede gaver eller reklamer for dette og hint. What you see, is what you get – helt autentisk hverdagsliv med en overvægt af kreativitet.
Nu har jeg været en del af blogland i et år, og det har været – og er stadig – et sjovt sted at være. Her er jeg altid sikker på at finde inspiration til nye projekter, hvis det er det, jeg leder efter. Der er altid nye give aways at deltage i, og jeg har været så heldig at vinde en og vist endnu en her de sidste par dage – mere om det en anden dag. Jeg har også været så uheldig at vinde en give away, som jeg aldrig fik. Selv har jeg haft tre give aways her på bloggen. Alle med hjemmelavede ting – og et enkelt loppefund. Jeg har kigget på andre blogge – ja, nogle af dem følger jeg trofast. Nogle blogge er nærmest dagbøger, hvor der luftes tanker og begivenheder – andre fungerer som reklamesøjler, har jeg indtryk af. Nogle indbyder til blogtræf. Det har jeg dog endnu ikke kastet mig ud i. Men nye venskaber er blevet skabt. Især et er jeg meget glad for.
Du ved, hvem du er
J.
En af de ting, der fascinerer mig i blogland er, hvordan hjælpsomheden blomstrer. Hvis en lige mangler et stykke stof, er der andre, der gerne vil bytte. Hvis en samler på børnebøger med et naturfagligt indhold, er vi andre på udkig, når vi lopper o.s.v.
Selv kan jeg mærke, at jeg er blevet mere kreativ, efter jeg er begyndt at blogge. Jeg får lyst til at skabe ting, som jeg kan bruge/give væk og efterfølgende vise frem på bloggen til inspiration for andre. Jeg får lyst til at gå på jagt efter nye projekter, jeg kan blive inspireret af. Jeg bliver glad, når jeg får kommentarer, der viser mig, at andre læser min blog og synes om mine idéer.
Jeg kan i ”maskinrummet” bag bloggen se, at jeg har haft besøg fra Tyskland, Rusland, USA, Frankrig, Letland, Malaysia, Polen, Storbritannien og Norge. Det er da hyggeligt! Jeg tænker dog ikke, at de forstår, hvad jeg skriver
J.
Tak for i år. Hvad det næste år på bloggen bringer, kan kun tiden vise, men jeg fortsætter. Ikke med samme opdateringsfrekvens som her i december, men jeg melder mig, når der er nyt at fortælle eller vise – stol på det J
 Godt Nytår! Og Gud bevare Blogland! J
Kilde: luckywp.com

2 kommentarer:

  1. Kære Lotte. Godt nytår og tillykke med fødselsdagen. Tak for at du kom med på bloggeriet. Jeg hygger mig altid med, at læse dine indlæg. Både de kreative, loppesiderne og ikke mindst nyt fra Adams vidunderlige verden. Glæder mig til et nyt år i blogland, sammen med dig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh, du er så sød, Stella :-). Jeg hygger mig også med din blog, ved du. Ja, lad os tage et år mere i blogland sammen :-)

      Slet

Læg meget gerne en kommentar - jeg læser dem alle og svarer så hurtigt, jeg kan :-)